میدانیم رشد میکرو ارگانیسمها و فعالیت آنزیمها در داخل یخچال کمتر از محیط بیرون است. با توجه به این که خرما، کربوهیدرات و مواد قندی زیادی دارد، محیط مناسبی برای رشد مخمرها و میکروبهاست. بنابراین توصیه میشود خرماهای نرم و تازه در یخچال قرار گیرد تا بتوان حداکثر 6 ماه از آنها نگهداری کرد. باید توجه داشت هر موقع طعم و مزه خرما تغییر کرد، از مصرف کردن آن پرهیز شود.
خرماهای نرم، به دلیل شیره و رطوبت زودتر خراب، مزه و رنگ آنها ترش و عوض میشود. به همین علت، خرمای نرم و تر را در ظرف درب دار درون یخچال قرار دهید. بهتر است ظرف مدت یک هفته. خورده شوند، تا در خواص آنها تغییری ایجاد نشود. اما تا یک ماه در یخچال مشکلی پیش نمیآید.
خرماهای خشک و نیمهخشک ماندگاری بالایی دارند و در دمای آشپزخانه، بهدوراز نور خورشید و حرارت قابل نگهداری تا یک سال هستند. برای جلوگیری از رطوبت، درون ظرف شیشهای دربدار و یا پلاستیک زیپدار که هوای آن خالی شده باشد، قرار دهید.