می توان گفت مهم ترین مزیت خرما نسبت به سایر مواد خوراکی ، انرژی بسیار زیاد آن می باشد
ویتامین های موجود در خرما عبارتند از C ، B ، A ، E :
ویتامین E خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و انسان را از بیماری های قلبی و سکته در امان نگه دارد ، از آلزایمر جلوگیری می کند و باعث می شود به درمان بیماری های چشمی کمک کند .
ویتامین A نقش بسیار حیاتی و لازم برای فعالیت سالم قلب و عروق بدن داشته و در تنظیم فشار خون بدن لازم می باشد . همچنین وجود این ویتامین
می تواند از خونریزی های مغزی جلوگیری کند .
ویتامین C می تواند به سالم بودن لثه ها ، دندان ها و همچنین تحکیم سیستم دفاعی بدن کمک کند .
ویتامین B به عملکرد بهتر مغز کمک می کند ، برای افراد عصبی بسیار مفید می باشد و به آرامش آن ها کمک می کند
جالب است بدانید مواد معدنی همانند فسفر ، پروتئین ، پتاسیم ، چربی ، کلسیم ، گوگرد ، منیزیم ، آهن و نیاسین در خرما وجود دارد .
خرما الیافی دارد که در تامین پروتیئن بسیار به بدن کمک می کند .برای اکثر درد های سینه و سرماخوردگی ، خرما درمان بسیار مناسبی می باشد .
خرما اسید اضافی معده را خنثی می کند که باعث می شود مشکلات و بیمارهای معده و سیستم گوارش از انسان دور بماند