۲۷ اسفند, ۱۳۹۸
خاصوئی و تفاوت آن با انواع خرما
می توان خرما خاصویی را به عنوان یکی از خرماهای ناشناخته در ایران و جهان معرفی نمود.این خرما را نیز همان ریز ترین خرمای جهان می دانند که رشد مناسب آن در مناطق کوهپایه ای میسر می گردد. درباره انواع این خرما می توان اشاره داشت که این خرما دو نوع دارد : خشک و شیره دار. نوع شیره دار این خرما یکی از جالب ترین خرماهای مرطوب است. جالب بودن آن از این حیث
۲۶ اسفند, ۱۳۹۸
پیارم و تفاوت آن با انواع خرما
خرمای پیارم معروف به خرمای شکلاتی گرانترین خرمای ایران، از نوع خرماهای نیمه خشک و دیررس است که در بازار داخلی و خارجی طرفداران زیادی دارد. عمده قند موجود در آن از نوع فروکتوز است که به راحتی و سرعت در متابولیسم بدن استفاده شده و به عنوان قند مجاز مصرفی برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مناسب است.
۲۶ اسفند, ۱۳۹۸
رطب عسلی و تفاوت آن با انواع خرما
خرما عسلی یا همان رطب زرد رنگی روشن دارد. این خرما در زمان رطب بودن و قبل از اینکه کاملا به مرحله رسیدن و یا پختن برسد زرد رنگ است و بعد از ان در زمان پختن خرما و آماده شدن به رنگ قهوه ای روشن در می آید. معمولا این خرما زود رس است و در زمان رطب برداشت می شود و مابقی فرآیند آماده شدن خرما بعد از چیده شدن خرما طی می
۲۶ اسفند, ۱۳۹۸
خرما و خواص شگفت انگیز آن
می توان گفت مهم ترین مزیت خرما نسبت به سایر مواد خوراکی ، انرژی بسیار زیاد آن می باشد ویتامین های موجود در خرما عبارتند از C ، B ، A ، E : ویتامین E خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و انسان را از بیماری های قلبی و سکته در امان نگه دارد ، از آلزایمر جلوگیری می کند و باعث می شود به درمان بیماری های چشمی کمک کند . ویتامین A نقش بسیار حیاتی
۲۶ اسفند, ۱۳۹۸
رطب و تفاوت آن با انواع خرما
بسیاری فکر میکنند رطب همان خرماست. ولی این دو با هم تفاوتهایی دارند. فرآیند رسیدن میوه خرما چهار مرحله است. در این مراحل تغییراتی در رنگ، مزه و اندازه آن رخ میدهد. در ابتدا سفت و سبز رنگ است که طعم آن تلخ و کمی هم گس است. با گذشت زمان رطوبت آن کمتر شده و قندهای آن افزایش مییابد تا در نهایت رسیده میشود. رطب، مرحله قبل از خرمای رسیده است که میزان رطوبت بیشتر و
۲۶ اسفند, ۱۳۹۸
خرما و شرایط نگهداری آن
میدانیم رشد میکرو ارگانیسمها و فعالیت آنزیمها در داخل یخچال کمتر از محیط بیرون است. با توجه به این که خرما، کربوهیدرات و مواد قندی زیادی دارد، محیط مناسبی برای رشد مخمرها و میکروبهاست. بنابراین توصیه میشود خرماهای نرم و تازه در یخچال قرار گیرد تا بتوان حداکثر 6 ماه از آنها نگهداری کرد. باید توجه داشت هر موقع طعم و مزه خرما تغییر کرد، از مصرف کردن آن پرهیز شود. خرماهای نرم، به دلیل
۱۲ اسفند, ۱۳۹۸
مصرف خرما، سلامت پوست
مصرف خرما به درخشندگی و جوان سازی پوست کمک می کند و چون حاوی پروتئین و آنزیم است برای سلامت و کشسانی پوست توصیه می شود همچنین به دلیل داشتن ویتامین b خطوط پوست و مشکلات پوستی را درمان می کند. روغن خرما خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی دارد که انواع مشکلات پوستی را درمان می کند