خرما عسلی یا همان رطب زرد رنگی روشن دارد. این خرما در زمان رطب بودن و قبل از اینکه کاملا به مرحله رسیدن و یا پختن برسد زرد رنگ است و بعد از ان در زمان پختن خرما و آماده شدن به رنگ قهوه ای روشن در می آید. معمولا این خرما زود رس است و در زمان رطب برداشت می شود و مابقی فرآیند آماده شدن خرما بعد از چیده شدن خرما طی می شود. زمان برداشت و شستشو ، حمل و نقل و نهایتا بسته بندی خرما عسلی بسیار مهم است که این خرما بافتی بسیار نرم دارد و بر اثر فشار له شده و یا متلاشی می شود از این رو باید حتی المقدور فرایند بسته بندی و عملیات های دیگر روی خرما بصورت مکانیزه انجام شود.
نوشته های مشابه
خاصوئی و تفاوت آن با انواع خرما
- ارسال توسط مدیر سایت.
- ۰ دیدگاه
می توان خرما خاصویی را به عنوان یکی از خرماهای ناشناخته در ایران و جهان معرفی نمود.این خرما را نیز همان ریز ترین خرمای جهان می دانند که رشد مناسب آن در مناطق کوهپایه ای میسر می گردد.
درباره انواع این خرما می توان اشاره داشت که این خرما دو نوع دارد : خشک و شیره دار.
نوع شیره دار این خرما یکی از جالب ترین خرماهای مرطوب است. جالب بودن آن از این حیث بیان می شود که اگر خاصویی شیره دار برای چند ساعت در ظرفی سر بسته قرار گیرد به راحتی در شیره خود غرق می شود و سراسر این خرما را شیره می گیرد.
پیارم و تفاوت آن با انواع خرما
- ارسال توسط مدیر سایت.
- ۰ دیدگاه
خرمای پیارم معروف به خرمای شکلاتی گرانترین خرمای ایران، از نوع خرماهای نیمه خشک و دیررس است که در بازار داخلی و خارجی طرفداران زیادی دارد. عمده قند موجود در آن از نوع فروکتوز است که به راحتی و سرعت در متابولیسم بدن استفاده شده و به عنوان قند مجاز مصرفی برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مناسب است.
خرما و خواص شگفت انگیز آن
- ارسال توسط مدیر سایت.
- ۰ دیدگاه
می توان گفت مهم ترین مزیت خرما نسبت به سایر مواد خوراکی ، انرژی بسیار زیاد آن می باشد
ویتامین های موجود در خرما عبارتند از C ، B ، A ، E :
ویتامین E خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و انسان را از بیماری های قلبی و سکته در امان نگه دارد ، از آلزایمر جلوگیری می کند و باعث می شود به درمان بیماری های چشمی کمک کند .
ویتامین A نقش بسیار حیاتی و لازم برای فعالیت سالم قلب و عروق بدن داشته و در تنظیم فشار خون بدن لازم می باشد . همچنین وجود این ویتامین
می تواند از خونریزی های مغزی جلوگیری کند .
ویتامین C می تواند به سالم بودن لثه ها ، دندان ها و همچنین تحکیم سیستم دفاعی بدن کمک کند .
ویتامین B به عملکرد بهتر مغز کمک می کند ، برای افراد عصبی بسیار مفید می باشد و به آرامش آن ها کمک می کند
جالب است بدانید مواد معدنی همانند فسفر ، پروتئین ، پتاسیم ، چربی ، کلسیم ، گوگرد ، منیزیم ، آهن و نیاسین در خرما وجود دارد .
خرما الیافی دارد که در تامین پروتیئن بسیار به بدن کمک می کند .برای اکثر درد های سینه و سرماخوردگی ، خرما درمان بسیار مناسبی می باشد .
خرما اسید اضافی معده را خنثی می کند که باعث می شود مشکلات و بیمارهای معده و سیستم گوارش از انسان دور بماند
رطب و تفاوت آن با انواع خرما
- ارسال توسط مدیر سایت.
- ۰ دیدگاه
بسیاری فکر میکنند رطب همان خرماست. ولی این دو با هم تفاوتهایی دارند. فرآیند رسیدن میوه خرما چهار مرحله است. در این مراحل تغییراتی در رنگ، مزه و اندازه آن رخ میدهد. در ابتدا سفت و سبز رنگ است که طعم آن تلخ و کمی هم گس است. با گذشت زمان رطوبت آن کمتر شده و قندهای آن افزایش مییابد تا در نهایت رسیده میشود. رطب، مرحله قبل از خرمای رسیده است که میزان رطوبت بیشتر و قند کمتری دارد.در مرحله خرمای رسیده، بافت آن سفتتر میشود و رطوبتش به حداقل میرسد.
خرما و شرایط نگهداری آن
- ارسال توسط مدیر سایت.
- ۰ دیدگاه
میدانیم رشد میکرو ارگانیسمها و فعالیت آنزیمها در داخل یخچال کمتر از محیط بیرون است. با توجه به این که خرما، کربوهیدرات و مواد قندی زیادی دارد، محیط مناسبی برای رشد مخمرها و میکروبهاست. بنابراین توصیه میشود خرماهای نرم و تازه در یخچال قرار گیرد تا بتوان حداکثر 6 ماه از آنها نگهداری کرد. باید توجه داشت هر موقع طعم و مزه خرما تغییر کرد، از مصرف کردن آن پرهیز شود.
خرماهای نرم، به دلیل شیره و رطوبت زودتر خراب، مزه و رنگ آنها ترش و عوض میشود. به همین علت، خرمای نرم و تر را در ظرف درب دار درون یخچال قرار دهید. بهتر است ظرف مدت یک هفته. خورده شوند، تا در خواص آنها تغییری ایجاد نشود. اما تا یک ماه در یخچال مشکلی پیش نمیآید.
خرماهای خشک و نیمهخشک ماندگاری بالایی دارند و در دمای آشپزخانه، بهدوراز نور خورشید و حرارت قابل نگهداری تا یک سال هستند. برای جلوگیری از رطوبت، درون ظرف شیشهای دربدار و یا پلاستیک زیپدار که هوای آن خالی شده باشد، قرار دهید.
مصرف خرما، سلامت پوست
- ارسال توسط مدیر سایت.
- ۰ دیدگاه
مصرف خرما به درخشندگی و جوان سازی پوست کمک می کند و چون حاوی پروتئین و آنزیم است برای سلامت و کشسانی پوست توصیه می شود همچنین به دلیل داشتن ویتامین b خطوط پوست و مشکلات پوستی را درمان می کند.
روغن خرما خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی دارد که انواع مشکلات پوستی را درمان می کند