مطالب مفید درباره خرما

رطب عسلی و تفاوت آن با انواع خرما

خرما عسلی یا همان رطب زرد رنگی روشن دارد. این خرما در زمان رطب بودن و قبل از اینکه کاملا به مرحله رسیدن و یا پختن برسد زرد رنگ است و بعد از ان در زمان پختن خرما و آماده شدن به رنگ قهوه ای روشن در می آید. معمولا این خرما زود رس است و در زمان رطب برداشت می شود و مابقی فرآیند آماده شدن خرما بعد از چیده شدن خرما طی می شود. زمان برداشت و شستشو ، حمل و نقل و نهایتا بسته بندی خرما عسلی بسیار مهم است که این خرما بافتی بسیار نرم دارد و بر اثر فشار له شده و یا متلاشی می شود از این رو باید حتی المقدور فرایند بسته بندی و عملیات های دیگر روی خرما بصورت مکانیزه انجام شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید